• No honey without a sting

    Laat je prikkelen

De ‘bij’ staat door haar kruisbestuiving aan de bron van onze voedselketen. Deze metafoor staat symbool voor TooBee. Wij inspireren met nieuwe inzichten en mogelijkheden, maar de feitelijke vernieuwing kun je als opdrachtgever niet inkopen, die moet je zelf ondergaan. Wij vliegen jouw korf in, met als doel om een goed resultaat te bereiken door samenwerking.

Where would you like TooBee?
Ons vertrekpunt is de ambitie van jou en jouw organisatie. In het dozijn aan consultants en adviseurs onderscheidt TooBee zich daarbij in de eerste plaats door zichzelf juist niet als adviseur te zien. We blijven niet aan de zijlijn kijken, maar gaan mee met de voeten in de klei.

We hangen als ´een bij´ boven jouw organisatie en brengen in beeld hoe het een met het ander samen hangt. Wij richten ons niet op de financiële kant van bedrijfskunde, dat laten we waar het prima beheerd wordt, bij de interne controller en de accountant. Wij richten ons op de structuur en cultuur, wat bepaald wordt door disciplines zoals leiderschap, operations, informatiestromen, human resource management en communicatie.

Het gaat niet om het maken van plannen, maar om te komen van een plan naar doen. Onze toegevoegde waarde komt tot uiting door de directe praktische toepasbaarheid van onze begeleiding. Een criterium waarop getoetst wordt tijdens evaluaties.

Algemene voorwaarden
Hier lees je de algemene voorwaarden van TooBee BV

2014-08 Alg vrw Toobee.nl

 

emile-willems-toobee-sociale-innovatie-kopie     Over Emile Willems                               

Het is mijn passie om van betekenis te zijn bij de groei van mens, team, organisatie en populatie. Daarbij inspireer ik tot- en raak geïnspireerd door het verlaten van gebaande paden. Mijn passie komt tot uiting als begeleider bij strategische innovatie en bedrijfskundige vernieuwing.

Ik heb het vak bedrijfskunde eigen gemaakt door een combinatie van 14 jaar zelfstandig ondernemerschap en in grote organisaties ervaren wat het betekent om met vernieuwing bezig te zijn. Het behalen van mijn Masters degree in bedrijfskunde en specialisatie in veranderkunde, heeft me de theoretische basis gegeven.

Kennis is niets als je de kunde niet hebt om het over te brengen. Ik geniet er van om mijn kennis en kunde over te dragen door te variëren in didactiek.

“Je rol als procesbegeleider heeft een goede toepasbaarheid. Je stelt je toegankelijk en open op. Mensen voelen zich op hun gemak en ondervinden geen contra productieve gevoelens, zoals beoordeeld voelen”.

No honey without a stitch.

Ons werk betekent dat we graag de spiegel voorhouden. Je graag in je kracht zetten, maar ook confronterend zijn op momenten waar dat nodig is. Altijd met respect!