• "Things do not happen, things are made to happen"

    John F. Kennedy

Innovatie

Hoe wij werken.
Het benutten van kansen kun je niet opleggen. Je creƫert een omgeving waarin kansen te benutten zijn en faciliteert medewerkers op een wijze die hen uitnodigt om er voor te gaan. Hiermee realiseer je een situatie waarin het benutten van kansen ontstaat. Om de ambities van jouw organisatie waar te maken begeleid TooBee bij innovatie, op basis van bewezen bedrijfskundige inzichten.

Technologische innovatie.
Actuele middelen als social media, crowdsourcing en een methodiek van voortschrijdend inzicht, zorgen er voor dat in de veranderende omgeving vast te stellen is waar jouw klant behoefte aan heeft. Waarom jouw organisatie daarbij van toegevoegde waarde is.

Sociale innovatie.
Verbeteren betekent dat je hetzelfde op een andere manier doet. Een veranderende omgeving vereist vernieuwing, op een andere manier andere dingen doen. Niet beter of slechter, maar anders denken, handelen en samenwerken. De aanpak van TooBee draagt bij aan vernieuwing van gedrag. Management en medewerkers worden verleidt om verantwoordelijkheid te nemen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de organisatie. Cultuurverandering ontstaat zoals een plant groeit. Je ziet niet wanneer het is ontstaan, maar op een dag staat het vol in bloei.

“Deze methodiek werkt. Medewerkers boeien en binden door het delen van informatie en andere informatie er voor terug krijgen. Je gebruikt de wijsheid van de menigte en hebt direct de verandering in beweging gezet. Dan stort je dus ook al beton voor de fundering”